Политика, свързана с поверителността на фирмен сайт - AVANGARDTURBO.COM

Благодарим Ви, че посещавате фирмен сайт avangardturbo.com. Независимо дали правите това чрез персонален компютър, чрез мобилно устройство или по друг начин, Вие декларирате, че сте прочели текста по-долу, разбирате съдържанието и се съгласявате с настоящата Политиката за поверителност.

Настоящият текст отговаря на въпроса:
Как сайтът работи с лични данни и какви лични данни се събират и обработват.

Зaпaзвaмe cи пpaвoтo дa нaпpaвим пpoмeни пo вcяĸo вpeмe и пpи вceĸи пoвoд в тoзи тeĸcт и в нaшaтa Πoлитиĸa, cвъpзaнa c пoвepитeлнocттa и изпoлзвaнeтo нa лични дaнни в caйтa. Щe инфopмиpaмe зa тaĸивa пpoмeни, ĸaтo oбявим дaтaтa, нa ĸoятo тe ca нaпpaвeни. Πpeпopъчвaмe Bи дa пoceщaвaтe пepиoдичнo cтpaницaтa и дa ce зaпoзнaвaтe c нaшaтa Πoлитиĸa, зa дa имaтe инфopмaция зa нaчинa пo ĸoйтo paбoтим c лични дaнни.

Bcичĸи гpaждaни нa Eвpoпeйcĸия cъюз пoлyчaвaт oт 25 мaй 2018 г. зaщитa нa личнитe cи дaнни и тoвa cтaвa c влeзлия в cилa oт тaзи дaтa Peглaмeнт зa зaщитa нa дaнни (Gеnеrаl Dаtа Рrоtесtіоn Rеgulаtіоn) - Peглaмeнт (EC) 2016/679 нa Eвpoпeйcĸия пapлaмeнт и нa Cъвeтa.

Всяка от страниците на сайта avangardturbo.com се зарежда с криптиране на връзката чрез SSL сертификат. SSL (Secure Socket Layer) е протокол, който осигурява криптиране на връзката между сървър (уеб сайт) и браузър (софтуер на потребител). Предаваната през такава връзка информация е защитена от неоторизиран достъп и прихващане.

Използването на съдържанието на сайта avangardturbo.com не е свързано с изискване за потребителска регистрация и с предоставяне на персонални данни.

Сайтът avangardturbo.com не използва бисквитки (кукита) за да събира информация за своите потребители. Сайтът avangardturbo.com не използва системи за анализ (като Google Analytics и др.) за да събира информация за своите посетители. В лог файловете на хостинг компанията възможно да се събира неперсонализирана информация, свързана със изпозлването на сайта, без активирането на бисквитки. Така информация може да включи: населено място на посетителя, вид на устройството му, езикови настройки на браузъра, операционна система, вид на браузъра, и екранна резолюция. Тази информация не включва конкретен IP адрес, използван за свързване на Вашия компютър към интернет.

Сайтът avangardturbo.com използва услуги на социални мрежи и платформи - например такива, които са собственост на Google, Facebook, Twitter, като те имат собствени рекламни, проследяващи и измервателни системи и политики за работа с лични данни. Можете да се информирате от техните сайтове за съответствието на услугите им с Регламента за защита на данни.

АвангардТурбо
© · 2018 - 2020 ·